SaaS ontwikkeling

SaaS oplossingen: innovatief ondernemen

Je hebt een briljant idee waarmee je de markt wilt veroveren. En je zoekt een creatieve partner met ondernemerschap die je idee omzet in een inventieve SaaS oplossing. Bij Ambrero werk je samen met een professioneel ontwikkelteam met een startup-mentaliteit.

De ontwikkeling van Software as a Service kent de nodige valkuilen. We helpen je om de juiste strategische keuzes te nemen. Bovendien hebben we de benodigde kennis en ervaring voor een succesvolle lancering van je SaaS applicatie. Lees welke stappen we nemen om te komen tot cloud software die converteert.

SaaS oplossingen

  • De juiste strategieDe juiste strategie
  • Korte time to marketKorte time to market
  • Grip op de kostenGrip op de kosten

SaaS software begint met de juiste strategie

Saas oplossingen innovatief ondernemen - Verdeling budget

Er komt veel kijken bij het succesvol op de markt brengen van een nieuwe SaaS oplossing: conceptvorming, marketing en copywriting zijn zomaar enkele activiteiten die naast de technische realisatie van SaaS applicaties spelen. Je kunt dergelijke kostenposten vooraf makkelijk over het hoofd zien. Daarom adviseren we je bij aanvang van het project over de aanpak en helpen we je de kosten in kaart te brengen. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven.

SaaS ontwikkeling is keuzes maken. Om je idee te laten slagen is een goede strategie onmisbaar. Als sparringpartner adviseren we je in de essentiële keuzes die aan een succesvolle lancering voorafgaan.

Het is essentieel dat deze zaken op orde zijn voordat je de eerste versie van je SaaS platform lanceert. Dat bespaart kostbare tijd en geld! Met de omzet uit de eerste gebruikers kun je uiteindelijk je product laten doorontwikkelen.

Op korte termijn de markt op met je SaaS oplossing

Tijdens de ontwikkeling van concept naar software op maat adviseren we je over een aantal praktische zaken die op de korte termijn gaan spelen. Hierbij houden we te allen tijde rekening met je doelstelling voor de lange termijn. Laten we dit concreet maken voor je.

De markt op

Gebruikers binden met het Minimum Lovable Product

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk de markt op met je idee. Maar je wilt ook dat er een product staat met voldoende toegevoegde waarde. Daarom gaan we op zoek naar de kern van je SaaS applicatie: wat zijn de minimale benodigdheden waarmee je publiek écht van het product gaat houden? Het Minimum Lovable Product (MLP) noemen we dat. Via interviews en tests vinden we de essentie van je SaaS oplossing.

Van idee naar SaaS software die converteert

Saas oplossingen innovatief ondernemen - Van idee naar webapplicatie die converteert
Saas oplossingen innovatief ondernemen - Van idee naar webapplicatie die converteert

Binnen de ontwikkeling van het MLP gaat speciale aandacht uit naar conversie: klanten moeten zich natuurlijk niet alleen aanmelden, maar ook daadwerkelijk betalende gebruikers worden! Gebruiksvriendelijkheid is daarbij van groot belang. Via ons User Centered ontwerpproces komen we tot een gebruikerservaring die aansluit bij de verwachtingen van je doelgroep.

We zorgen voor een conversie-gerichte onboarding experience, ofwel de verwelkoming van de gebruiker. Deze reikt vanaf de aanmelding tot en met het eerste gebruik. Het is de fase waarbij hij kennismaakt met de SaaS oplossing, vervolgens geactiveerd wordt en wegwijs wordt gemaakt. Een cruciale fase voor de conversie van een proefgebruiker naar betalende gebruiker. Zo leggen we met je MLP de basis voor de toekomst.

Snel de markt op door Agile ontwikkeling

In tweewekelijkse sprints ontwikkelen we het MLP. Per sprint inventariseren, ontwerpen, ontwikkelen en testen we een vooraf gedefinieerde set aan functionaliteit. Zo zorgen we ervoor dat de tijd effectief wordt benut. Je houdt grip op het proces en de ontwikkelkosten doordat je per twee weken beslist over functionaliteit en prioritering van de werkzaamheden. Na elke sprint leveren we een gebruiksklare SaaS oplossing op.

Snel de markt op

Zekerheid op de lange termijn

Na de lancering van je SaaS software gaan er andere zaken spelen. Ook hierin kunnen we je adviseren en ontzorgen. Geen probleem!

Voorbereid op explosieve groei

Het is vooraf moeilijk in te schatten hoe snel je SaaS platform groeit. Maar we garanderen dat je SaaS oplossing op de toekomst is voorbereid. Onze senior ontwikkelaars zorgen voor de blauwdruk van een slimme, schaalbare en veilige applicatie. De mediors vertalen dat technische plan in een werkend SaaS platform. Door slimme architectuur zijn we voorbereid op explosieve groei van gebruikers en weet je zeker dat je SaaS applicatie toekomstbestendig is.


Product gelanceerd!

Hoe verder?

Saas oplossingen innovatief ondernemen - Stapsgewijs verder ontwikkelen
Stapsgewijs verder ontwikkelen
Saas oplossingen innovatief ondernemen - Hosting, monitoring & onderhoud
Hosting, monitoring & onderhoud

Ga je de markt veroveren met een SaaS oplossing?
Neem nu de eerste stap naar innovatie.

Bel ons direct op
085 019 7417 100% van onze klanten beveelt ons aan bij andere organisaties
Feedback Company

© 2005 - 2021     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering