Software inventarisatie workshop breng je visie tot leven

Software inventarisatie workshop bij Ambrero

Je hebt concrete ideeën over wat er beter kan binnen je organisatie. En software is een middel om dit te realiseren. Een dergelijke investering vraagt om een goed doordacht plan. Zodat je weet wat de applicatie bijdraagt aan jouw doelstellingen, wat de kosten zijn en het rendement. Jouw projectplan voor eigen software start met onze inventarisatie workshop.

Wil je gelijk aan de slag?

Met onze inventarisatie workshop heb je in slechts 4-6 uur haarscherp wat het doel is van je software, de ontwikkelkosten en het rendement. Met de uitkomst heb je de business case dichtgetimmerd of ga je direct van start met de ontwikkeling. Ga je mee?

Ontvang informatie over de workshop

Van vragen naar antwoorden in slechts 4 tot 6 uur

Bij het laten maken van software ken je vaak niet alle kansen tot innovatie. Ook weet je niet exact wat je krijgt en wat de uiteindelijke kosten zijn. Je staat dus voor een keuze die onzekerheid met zich meebrengt.

Om risico’s te minimaliseren en te komen tot een helder projectplan, bieden we een software inventarisatie workshop aan met een multidisciplinair team van experts. In slechts 4 tot 6 uur, afhankelijk van de complexiteit van je vraag, weet je:

  • Wat lost het op: prioriteren van wensen waarmee je de grootste stap maakt in de richting van je doel
  • Wat doet het: welke functionaliteit is essentieel voor je MVP (de basisversie van je applicatie)
  • Wat kost het: kosten en ontwikkeltijd per functionaliteit
  • Hoe werkt het: vertaling van functionaliteit naar een klikbaar prototype

De uitkomst van onze workshop geven jou, collega’s en stakeholders, antwoord op de vragen hoe de software bijdraagt aan jouw doel en wat het oplevert.

De workshop is zeer verhelderend en helpt om prioriteiten te stellen. We weten nu wat onze bedrijfsapplicatie minimaal moet doen om de maximale vooruitgang te realiseren. Ook weten we wat hiervoor nodig is. Dat geeft ons vertrouwen en houvast om met het ontwikkeltraject te starten.

Menno Uitenhoff, procesmanager
Inventarisatie workshop

Nieuwsgierig geworden naar onze inventarisatie workshop?

Inventarisatie workshop bij Ambrero

Na de workshop het vervolg op je projectplan

Na de workshop kan ons ontwikkelteam starten met de bouw van je applicatie. We streven ernaar om in 6 tot 8 weken de 1e versie van je applicatie, die voorziet in de hoofddoelstellingen, op te leveren. Zo start het terugverdienen van je investering op korte termijn.

Kies voor een helder plan met onze software inventarisatie workshop

Wat je vraagstuk ook is, we verkennen het samen met jou. Wacht niet langer en neem nu de volgende stap op je route naar software-innovatie.

Bel ons direct op
085 019 7417 100% van onze klanten beveelt ons aan bij andere organisaties
Feedback Company

Development

Software ontwikkeling

Development

Legacy software

Development

Cloud consultancy

© 2005 - 2021     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering