Een softwarebedrijf met ambitie; dit is Ambrero

Goed dat je bij ons terecht bent gekomen. We stellen onszelf graag aan je voor. Ambrero is een op elkaar ingespeeld team van vakmensen, met liefde voor code. We zijn voortdurend in beweging en helpen organisaties graag vooruit. Dit doen we door vooruitstrevende software te ontwikkelen waarmee je jouw ambities waarmaakt.

Nieuwsgierig naar ons team? Hier leer je ze alvast een beetje kennen.

Beweging creëren bij Ambrero

Beweging creëren

Samen bepalen we een koers die vooruitgang brengt. Met onze praktische en toekomstbestendige software maak je ambities waar. Zo houd je tijd over voor de zaken waar je blij van wordt.

Onze contactgegevens
Huub

Huub

Elisa

Elisa

Bart

Bart

Jelle

Jelle

Tom

Tom

Ambrero
Willem

Willem

Frank

Frank

Erwin

Erwin

Jacco

Jacco

Martijn

Martijn

Anoniem

Anoniem

Bart

Bart

Paul

Paul

Softwarebedrijf met focus op resultaat

Met knowhow over bedrijfsvoering, innovatie en techniek denken we verder dan je vraag. En leveren we meer.

“We wilden het project niet onnodig groot maken. Met deze gebruiksvriendelijk applicatie hebben we snel resultaat geboekt. Eigenlijk veel meer dan we hadden verwacht.” Daniel Guerra, Deputy Operations Manager bij MMD/AOC

Ambrero
Pamela

Pamela

Mark

vacature

Mariëlle

Mariëlle

Aan de slag!
0%
Matthijs

Matthijs

Ambitie & vakmanschap

Met Ambrero haal je een softwarebedrijf in huis dat met een kritische en analytische blik op zoek gaat naar de beste manier om je doelstellingen te bereiken. We combineren inventarisatie- en advieswerkzaamheden met de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Onze ambitie is om je organisatie een stap vooruit te brengen. Processen optimaliseren of nieuwe mogelijkheden creëren. Software die zichzelf bewijst, dat is wat ons drijft.

Wie huurt ons in?

Sinds 2005 hebben we een schat aan ervaring opgedaan met complexe opdrachten. Groot en klein, in zeer uitlopende branches. Bij bedrijven als Ziggo, Brandweer Amsterdam-Amstelland, Sensys Gatso en verschillende zorginstellingen werken mensen elke dag met onze maatwerksoftware. En met veel plezier. Want we structureren en vertalen complexe processen naar intuïtieve software. Zodat de gebruikers eenvoud en gemak ervaren.

Bekijk ons werk

Wat typeert ons softwarebedrijf?

  • Als softwarebedrijf zoeken we steeds naar de volgende stap. Vooruitgang door vakmanschap noemen we dat.
  • Naast software ontwikkelen houden we van kennis delen; onderling, met jou en iedereen die graag up to date blijft
  • Al vanaf onze start in 2005 zijn we lenig en rap, oftewel helemaal Agile
  • Motto; gelukkige mensen maken beter werk

Nu zijn we nieuwsgierig naar jou. Hoe ben je hier terecht gekomen, wat zijn je plannen en ambities? En heb je interesse om te bespreken hoe maatwerk software hieraan kan bijdragen? Laten we dan binnenkort kennismaken, met een goede kop koffie erbij!