Applicatiebeheer bij Ambrero

Hosting service voor optimale zekerheid

Niets is zo frustrerend als je werk niet kunnen doen omdat er ergens een server plat ligt. Vanuit onze expertise in bedrijfskritische software leveren wij hosting service waarmee je de risico’s op uitval minimaliseert.

De kwaliteit en inrichting van de onderliggende IT infrastructuur beïnvloeden de snelheid, stabiliteit en gebruikerservaring van de applicatie. Tegelijkertijd heeft de technische architectuur van applicaties ook invloed op de inrichting van de hosting-omgeving. Met diepgaande kennis in zowel cloud infrastructuur als software development zorgen we ervoor dat applicaties stabiel, snel, en veilig gehost worden.

Applicatie hosting door Ambrero

 • Icoon - ISO-gecertificeerde hosting ISO-gecertificeerde hosting
 • Icoon - 99,95% beschikbaar 99,95% beschikbaar
 • Icoon - Dynamisch schalen Dynamisch schalen
Ja, ik kies voor zekerheid & gemak

Optimale prestaties door geavanceerde technologie

Om applicaties optimaal te laten presteren zetten we geavanceerde technologie in. Ambrero heeft een eigen cloud platform ontwikkeld om betrouwbaarheid en schaalbaarheid te kunnen garanderen. Dit hosting platform is ontworpen om flexibel in te spelen op de dynamische behoeften van organisaties. De onderliggende techniek stelt ons in staat om de technische capaciteit op te schroeven. Wanneer het gebruik van je webapplicatie toeneemt dan schaalt de IT infrastructuur zonder onderbrekingen mee. Op deze manier blijft het prestatieniveau behouden.

Ons platform draait op de infrastructuur van Google Cloud. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je data in Nederland wordt opgeslagen en de Nederlandse wetgeving van toepassing is. Voor Microsoft-georiënteerde applicaties kiezen we meestal voor het Azure platform.

Data security

Naast een goed presterende IT infrastructuur is het noodzakelijk om de veiligheid van de data te garanderen. Onze infrastructuur voldoet onder andere aan de volgende veiligheidsstandaarden:

 • ISO 27.001 – Brede standaard voor informatiebeveiliging
 • ISO 27.017 – Specifieke standaard voor information security in de cloud
 • ISO 27.018 – Informatiebeveiliging van persoonlijke gegevens in publieke clouds

Daarnaast zorgen we uiteraard voor een goed back-up beleid om data-verlies uit te sluiten.

Kies voor zekerheid met een SLA

 • Kennis van je applicatie en bedrijf
 • Gegarandeerde responstijden
 • Technisch beheer over de software
 • Kennisbehoud
 • Telefonische support door ontwikkelaars
Onderhoud & beheer

Veiligheid boven alles

Optimale veiligheid op Ambrero Cloud-Platform

Veiligheid van data is erg belangrijk. Daarom is de infrastructuur die we hebben ontwikkeld ISO 27.001 gecertificeerd en zijn alle faciliteiten aanwezig om datalekken te voorkomen. Door de beste apparatuur in te zetten in degelijke Nederlandse datacenters en omdat wij zelf de servers inrichten en beheren streven wij naar een beschikbaarheid van 99,99%.

Ondersteuning van eigen infrastructuur of public cloud?

Ga je liever voor een public cloud van een leverancier naar keuze? Geen probleem. We kunnen onze beheer- en onderhoudsdienst ook leveren op infrastructuur van derden, zoals Microsoft (Azure) en Amazon (AWS). Je neemt hierbij zelf de infrastructuur af bij het betreffende platform, die we voor je inrichten en beheren. En voor inhoudelijke vragen over je applicatie kun je direct bij ons terecht.

Geïnteresseerd in onze hosting service?
Of wil je meer over ons weten?

Bel nu met Bart Matthaei, mede-oprichter van Ambrero. Komt het nu niet uit? Laat dan gewoon je bericht achter.

Bart Matthaei Directie & sales

Bart Matthaei Directie & sales

Bart Matthaei

.. of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.