WHITEPAPER
Ambrero whitepaper

Hoe neem je de risico’s van legacy software weg?

Vraag dan nu vrijblijvend het gratis e-book aan.

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Inventarisatie workshop

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking

WHITEPAPER
Whitepapers & meer

Hoe kies je een softwarebedrijf dat je verder brengt

Webapplicatie laten maken Innoveren en effectief samenwerken

Het is 5 voor 12, tijd om in actie te komen. Je weet dat werken binnen je organisatie efficiënter en makkelijker kan. En je vraagt je af hoe een maatwerk webapplicatie bijdraagt aan de ideale manier van werken. Maar ook hoe je ervoor zorgt dat je het maximale resultaat uit jouw budget haalt. En hoe benut je alle mogelijkheden voor je business?

Wij maken al decennialang webapplicaties en beantwoorden al je vragen. Dus jij profiteert van onze kennis en de successen van bedrijven die je voorgingen.

Een selectie van UNUSED_ze klanten: Stichting Beter Leven keurmerk, Ziggo, HKU, VUmc en Brandweer Amsterdam-Amstelland

“Ambrero heeft ons als organisatie overduidelijk een Beter leven bezorgd, need I say more?” Susanne Maassen – manager bij Stichting Beter Leven keurmerk

Stop tijdverlies en overbodige kosten

Niet in de cloud werken, dus met lokale software, komt met verschillende risico’s. Hieronder vind je de 5 belangrijkste.

 • Beperkte mogelijkheden tot samenwerken

  Werken zonder webapplicatie betekent meestal dat je team niet overal kan werken. Ook beperkt het ze tot specifieke apparaten. Dit is een limiterende factor, vooral wanneer teamleden op afstand werken en een snelle informatie-uitwisseling nodig is.

 • Onnodig lagere productiviteit

  Het ontbreken van een cloud-applicatie leidt tot vertragingen en een omslachtige manier van werken. Realtime samenwerken aan projecten kan niet omdat teamleden moeten wachten op informatie. En tegelijk werken in dezelfde omgeving, zoals een Excel-sheet, werkt niet. Kortom; je verliest kostbare tijd.

 • Hoge IT kosten

  Werken met lokaal geïnstalleerde software vraagt om onderhoud van servers en interne infrastructuur. De kosten hiervoor zijn aanzienlijk, naast de hardware en benodigde software licenties. Daarbovenop komen de uren voor onderhoud en ondersteuning.

 • Verhoogde beveiligingsrisico’s

  Lokale systemen zijn vaak minder goed beveiligd en hebben geen geavanceerde functies zoals automatische back-ups, versleuteling en strenge toegangscontroles die in de cloud beschikbaar zijn. Hiermee loop je het risico op gegevensverlies en datalekken.

 • Geen mogelijkheden tot innovatie

  Niet werken in de cloud betekent weinig automatisering en gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen. Dit beperkt je in efficiency en het gebruik van data. Deze rem op de effectiviteit van je organisatie brengt onzichtbare kosten met zich mee.

Een maatwerk webapplicatie als oplossing

Er is genoeg technologie voor handen om al deze risico’s weg te nemen met online software. Maar jouw grootste winst ligt in de kans om te vernieuwen.

 • Huidige bedrijfsprocessen verbeteren
 • Automatiseren van handmatige taken
 • Informatie uitwisselen tussen systemen

Bij het laten maken van een maatwerk webapplicatie kijk je kritisch naar je huidige bedrijfsprocessen. De stap naar de cloud maakt het mogelijk om deze te verbeteren. Daarnaast is het vaak mogelijk om taken die nu met de hand moeten gebeuren te automatiseren. Denk hierbij aan het automatisch uitlezen van PDF bestanden uit een mailbox, of het handmatig invullen van een Excelsheet.

Bij systeemintegratie koppelen we de maatwerk webapplicatie met je huidige systemen; zoals een CRM en planningspakket. Hiermee ga je efficiënter en fijner werken.

Met deze gebruiksvriendelijke webapplicatie boekten we snel resultaat. Eigenlijk veel meer dan we hadden verwacht. Want niet alleen mijn afdeling heeft profijt van de implementatie, ook de serviceafdeling bespaart tijd. In totaal bezuinigt MMD/AOC 16 tot 20 uur per week. Dit geeft ons de ruimte om te voldoen aan de klantvraag én om klanttevredenheid verder te verhogen.

Daniel Guerra, Deputy Operations Manager bij MMD/AOC

Deze organisaties gingen je voor

Het team van Ambrero duikt diep in de materie en doorziet in zeer korte tijd de processen binnen HKU. Ze denken met ons mee en zijn een goede sparringpartner. Ook dwingen ze ons tot nadenken en maken van keuzes door veel vragen te stellen.

Teije ter Maat, projectleider bij Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Voordeel bij het laten maken van je webapplicatie

Niet alleen onze jarenlange ervaring brengt je voordeel. Veelgebruikte functionaliteit hebben we gebundeld in een bibliotheek van componenten, een soort low-code platform. We noemen dit Ambrero Base. Hiermee bespaar je gemiddeld 25% op de ontwikkelkosten. We focussen ons op de functionaliteit die jouw webapplicatie uniek maakt

 • Inlog- en gebruikersbeheer
 • Dossier-systematiek
 • Formulieren
 • Data filters & rapportages
 • Koppelingen met veelgebruikte systemen zoals Office 365

Flexibiliteit en grip op de kosten

In tweewekelijkse Sprints ontwikkelen we de 1e versie van jouw webapplicatie. Elke 2 weken inventariseren, ontwerpen, ontwikkelen en testen we de vooraf bepaalde functionaliteit. Omdat je voor de Sprint beslist over wat er wordt gebouwd, hou je grip op de voortgang en de kosten. En erna heb je steeds weer een stuk werkende software. Deze kun je testen en, indien gewenst, aanpassen naar de wensen van gebruikers. Zo blijf je flexibel en neem je gebruikers mee in het proces. Hetgeen helpt bij de acceptatie van je nieuwe software.

Na de implementatie van je maatwerk webapplicatie, kunnen we je ontzorgen met andere zaken. Zoals hosting, onderhoud en beheer van je software. Het ontwikkelteam dat jouw webapplicatie heeft gemaakt staat voor je klaar.

Toe aan vernieuwing en tijdswinst?

Stel vrijblijvend jouw vraag over het laten maken van een webapplicatie.

Direct antwoord op je vraag?

085 019 7283

100% van onze klanten beveelt ons
aan bij andere organisaties Bron: Feedback Company

Bereik ons nu!

Ambrero heeft ons als organisatie overduidelijk
een Beter leven bezorgd, need I say more?

Susanne Maassen, manager bij Stichting Beter Leven
keurmerk na de implementatie van hun klantenportaal

Development

Legacy Software

 
Development

SaaS oplossing

 
 
Innovatiespreekuur voor software
 
Ik wil gratis advies
 
Ambrero whitepapers

Wat kost het laten maken van software

Wil je snel de kosten van je nieuwe applicatie achterhalen? Vraag dan kosteloos deze whitepaper aan en ga je aan de slag. Hier alvast een voorproefje van de inhoud:

 • 8 vragen die bepalen wat je wilt bereiken met nieuwe software
 • 8 factoren die de kosten bepalen
 • 3 ingrediënten waarmee je de juiste keuze maakt
 
© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering