Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken: je data overal beschikbaar

Het online beschikbaar maken van software is een trend die al enige tijd aan de gang is. Met je data in de cloud ben je niet meer gebonden aan de kantooromgeving. Bovendien zijn webapplicaties op elk device toegankelijk. Wel zo makkelijk.

Wil je een webapplicatie laten maken? Ambrero is voorloper op het gebied van online software. Technologie is niet meer de beperkende factor maar het gebruikersgemak laat nog wel eens te wensen over. Ambrero kent de do’s en don’ts van online software als geen ander en ontwikkelt applicaties die bijdragen aan de productiviteit en gebruikerstevredenheid verhogen.

Voordelen van een maatwerk webapplicatie

 • Maatwerk webapplicatie; Onboarding experienceOnboarding experience
 • Maatwerk webapplicatie; Volledige controleVolledige controle
 • Maatwerk webapplicatie; Voorbereid op groeiVoorbereid op groei

Houd de kosten in de hand

Agile planning illustratie

We bouwen software op basis van technologie die zichzelf ruimschoots heeft bewezen. Veel van de gebruikte componenten zijn open source. Het ontwikkelproces is uiteraard Agile: met korte iteraties bedenken, ontwikkelen en testen we je maatwerk webapplicatie.

Onze jarenlange ervaring brengt jou voordeel. Veelgebruikte functionaliteit hebben we gebundeld in een low-code platform: Ambrero Base. Hiermee bespaar je gemiddeld 40% op de ontwikkelkosten. We focussen ons op de functionaliteit die jouw webapplicatie uniek maakt. Ambrero Base bevat onder meer:

 • Gebruikersbeheer (inclusief Active Directory koppeling)
 • CRM-functionaliteit
 • Procesmanagement
 • Dossier-systematiek
 • Audit trails
 • Forms
 • Data filters & reports
Meer over Ambrero Base

Online software van hoge kwaliteit

Vakmanschap is de kern van onze dienstverlening: zowel op het gebied van gebruiksvriendelijkheid als techniek zorgen we voor hoge kwaliteit. We hanteren een modulaire architectuur met microservices die elk afzonderlijk gemonitord worden. Zo blijft je webapplicatie ook presteren wanneer die extra belast wordt. Dat zorgt voor de zekerheid die je verwacht.

Integratie met andere software zorgt voor een maximale impact. Via webservices koppelen we je online software met externe systemen zoals je CRM-systeem, boekhoudsoftware of je voorraadbeheer software. Of we ontwikkelen een koppeling (API) waarmee andere software juist met je webapplicatie kan communiceren.

Koppeling met externe systemen

 • REST interfaces
 • SOAP koppelingen
 • API ontwikkeling

Drie voorbeelden van online apps

Webapplicaties zijn geschikt voor diverse toepassingen. Hierbij drie projecten waarbij we onze klanten hielpen met een maatwerk webapplicatie:

Planningsysteem

Digitale ondersteuning risicobeheersing

De controle op brandveiligheid verloopt voortaan volledig digitaal: het expertiseteam Toezicht en Controle plant en verricht controles via een online app. Dat de webapplicatie ook onderweg beschikbaar is levert de brandweer een hoop tijdsbesparing op!

Reserveringssysteem

HKU Uitleen: online app voor het reserveren van apparatuur

De studenten van de Hogeschool van Kunsten in Utrecht (HKU) lenen heel wat materiaal voor de projecten die ze doen. Ambrero ontwikkelde een web-app waarmee studenten apparatuur kunnen reserveren bij de diverse locaties. Studenten kunnen nu altijd en overal online met hun smartphone de beschikbaarheid checken van het benodigde materiaal en deze reserveren.

Klantportaal

Schuldenwijzer: een ‘mijn omgeving’ voor je schulden

Schuldenwijzer is een online platform waar burgers met schulden in één overzicht alle actuele informatie vinden over hun schulden. We ontwikkelden dit klantportaal in samenwerking met Stichting Netwerk Gerechtsdeurwaarders en de Koninklijke Belangenorganisatie voor Gerechtsdeurwaarders.

Toe aan een maatwerk webapplicatie?
Neem nu de eerste stap naar innovatie

Direct antwoord op je vraag?

085 019 7283

100% van onze klanten beveelt ons
aan bij andere organisaties Bron: Feedback Company

Bereik ons nu!

Ambrero heeft ons als organisatie overduidelijk
een Beter leven bezorgd, need I say more?

Susanne Maassen, manager bij Stichting Beter Leven
keurmerk na de implementatie van hun klantenportaal

© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering