Bedrijfssoftware illustratie
Bedrijfssoftware illustratie

Bedrijfssoftware die rendeert

Verhoging van efficiëntie, verbetering van de samenwerking of optimalisatie van communicatiestromen – er zijn diverse redenen om een eigen bedrijfssoftware te laten ontwikkelen. Één ding is zeker; je weet dat het beter kan. Ambrero helpt je je doelstellingen te behalen.

We zien het als onze missie om nieuwe kansen de creëren. Om te innoveren waar mogelijk, en te optimaliseren waar nodig. We ontwikkelen business apps die de effectiviteit verhogen. Door bestaande software te combineren met slim maatwerk zorgen we voor optimaal rendement. Zo houd je grip op je business.

Optimale ondersteuning van je bedrijfsvoering

We zien onze maatwerk applicaties niet als losstaand gegeven. De software moet passen in een geheel van medewerkers, werkprocessen, bestaande bedrijfssoftware en data. De tools die je dagelijks gebruikt moeten hierbij aansluiten.

Daarom zoeken we bij de ontwikkeling van bedrijfssoftware naar de ideale mix tussen deze systemen en maatwerk. We zorgen voor een naadloze gebruikerservaring. Zo zorgen we voor de optimale ondersteuning van jouw bedrijfsvoering. Business software met impact.

Neem contact op

40% tijdsbesparing met Ambrero Base

Bij bedrijfssoftware spelen vaak dezelfde thema’s een rol: zoals privacy, processen, permissies, logging, en koppelingen. Om informatie en processen goed te borgen, hebben we het framework ‘Ambrero Base’ ontwikkeld. Hiermee houden we het ontwikkelproces efficiënt en bespaar jij dus tijd en geld. Ambrero Base bevat onder meer:

Basismodules

Business Software; dashboards en rapportages

Dashboards & rapportages

Bedrijfssoftware gaat niet alleen over productie maar ook over inzicht. De reporting service zorgt ervoor dat geavanceerde analyses mogelijk zijn. Desgewenst maken we data beschikbaar in de door je bedrijf gebruikte business intelligence oplossing.

Bedrijfssoftware; CRM en dossiers

CRM en dossiers

Bij vrijwel elke applicatie speelt klant- of cliëntinformatie een rol. Customer Relation Management is een generiek onderdeel van de toolset. De CRM-module is eventueel te koppelen aan een ander CRM systeem.

Business App;Templating

Templating module

Een bedrijfsapplicatie draait vaak om documentatie. De templating module maakt het mogelijk om Excel- en Word templates te vullen én uit te lezen. Zo kost het opstellen van rapporten of facturatie een stuk minder tijd!

Overige features

Bedrijfssoftware; koppelingen

Connector toolset

Dit component draagt zorg voor de uitwisseling van data tussen je business app en randapparatuur. De connector toolset vereenvoudigt de aanleg van data-koppelingen en de synchronisatie van gegevens tussen verschillende bedrijfsapplicaties.

Business software; Auditing

Auditing

In veel branches is het bewaken van processen en data een belangrijke kwaliteitsfactor. De auditing module zorgt ervoor dat alle veranderingen via audit trails inzichtelijk blijven.

Business App; Privacy by design

Privacy by design

Ambrero Base benadert persoonsgegevens vanuit privacy by design: het standaard afschermen van gegevens, tenzij een rol permissie krijgt om data in te zien. Zo weet je zeker dat de software AVG-proof is.

Integratie met andere business software

We geloven in een hybride model waarin specialistische maatwerk bedrijfssoftware naadloos samenwerkt met wereldwijd gebruikte standaardoplossingen.

Indien gewenst integreren we je business app met Sharepoint, Excel en Word. Zo schakel je snel tussen de toepassingen die je het liefst gebruikt.

 • ERP software
 • CRM systemen
 • Financiële administratiesystemen
 • BI-tools
 • Microsoft apps

Staat de standaardoplossing die jij gebruikt er niet bij? Dan ontwikkelen we een koppeling op maat.

Herbouw van bestaande bedrijfssoftware

Voldoet je huidige business app niet meer aan de eisen? Wordt het updaten steeds moeilijker? Of werk je met een Excel-applicatie die tegen zijn limieten aan loopt? Laat verouderde bedrijfssoftware omzetten naar een online applicatie en sla twee vliegen in één klap. Je optimaliseert alle bedrijfsprocessen en borgt de efficiëntie met toekomstbestendige business software.

Ambrero kent het herbouw-proces als geen ander. Het voordeel ervan is dat het eindpunt bekend is. En ons ontwerp- en bouwproces sluit daarop aan:

Bouwproces: intake, breakdown, design sessies, concept, bouw, implementatie, evaluatie
 • Design sessies

  In design sessies optimaliseren we, samen met je team, de informatie-architectuur en werkprocessen van de nieuwe business app. Deze werken we uit in een interactief concept. Zo weet je in vroegtijdig stadium hoe je applicatie gaat werken.
 • Data-migratie

  Migratie van bestaande gegevens trekken we naar voren. Al tijdens het productieproces werken we dus op basis van je (geanonimiseerde) dataset. Zodat je al bij de eerste Sprint werkt met bestaande data. Daarmee is de kans op fouten een stuk kleiner.
 • Workshops

  We betrekken je medewerkers bij het ontwikkelproces, zo zorgen voor tevreden gebruikers. En voor de implementatie bieden we hen ondersteuning in de vorm van een workshop .

Maak je business case compleet met onze Inventarisatie Workshop!

Sta je op het punt om te investeren in de juiste bedrijfssoftware, start dan nu met onze Software inventarisatie workshop. In enkele dagdelen brengen we de vereisten van je business app in kaart zodat jij je projectplan compleet hebt.

Inhoud workshop

 • Business Process Mapping
 • Interviews en brainstormsessies
 • Analyse van bottlenecks en quick wins
 • Inventarisatie en documentatie van functionaliteit

Ja, ik wil meer informatie over de Inventarisatie workshop!

© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering