WHITEPAPER
Ambrero whitepaper

Hoe neem je de risico’s van legacy software weg?

Vraag dan nu vrijblijvend het gratis e-book aan.

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Inventarisatie workshop

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking

WHITEPAPER
Whitepapers & meer

Hoe kies je een softwarebedrijf dat je verder brengt

Maatwerk software: innoveren en optimaliseren

Maatwerk software: innoveren en optimaliseren

Dienstverlening gaat over onderscheidende service. Om het doorlopend optimaliseren van productieprocessen, en om het creëren van nieuwe kansen. Met effectieve maatwerk software creëren we de mogelijkheden waarmee je de volgende stap kunt nemen.

Ambrero helpt je je project vaart te geven: we inspireren, zorgen voor een frisse blik, en zorgen voor de juiste voorwaarden om je organisatie te laten groeien. Als specialist weten we hoe software op maat de processen binnen je organisatie kan ondersteunen. We zetten onze ervaring in om op strategische wijze tot concrete resultaten te komen.

Ja, ik wil innoveren

Maatwerk software

 • Korte time to marketConcrete doelstellingen
 • De juiste strategieStapsgewijze ontwikkeling
 • Grip op de kostenGrip op de kosten

Projecten die het verschil maken

Klantportaal

Automatiseren van garantie-aanvragen

 • Tijdswinst; orderverwerking is 40 keer sneller
 • Verhoging van de klanttevredenheid
Reserveringssysteem

Mobiele app; materiaal lenen was niet eerder zo makkelijk

 • Platform voor alle HKU studenten
 • Efficiënter proces om materiaal te lenen
Workflow software

Bekeuringen internationaal gemanaged met workflow software

 • Implementatie; schaalbaarheid en flexibiliteit
 • International expansie; software draait in ruim 12 landen

Realiseer je ambities door gerichte innovatie

Bouwen, leren, meten cyclus

Software is nooit een doel op zich: de ambitie om software te laten ontwikkelen ontstaat vanuit de behoefte om verandering. De aanpak van Ambrero kenmerkt zich door het concretiseren van de doelstellingen. Met een analytische insteek definiëren we de probleemstelling en werken we toe naar een de juiste oplossing.

We wijken graag van de gebaande paden af, op zoek naar hoe het nóg slimmer, of nóg makkelijker kan. Ons streven is om je te verbazen: niet alleen met onze efficiënte aanpak waarmee we tot een oplossing komen, maar vooral over hoe praktisch de ontwikkelde software werkt. Begrijpen, denken, doen, leren. Zo maken we het positieve verschil voor je business.

Full-service specialist in software op maat

Ambrero is een team van vakspecialisten die vanuit verschillende expertises aan effectieve maatwerksoftware werken. Niet alleen oplossingsgerichte ontwikkelaars dus maar vooral ook een team dat je op ideeën brengt. Zie ons als een partner: samen werken we aan innovatie.

 • Advies & inventarisatie

  Je weet wat je wilt, maar hoe de maatwerk software precies moet gaan werken is nog niet duidelijk. We helpen je met het formuleren van duidelijke targets en requirements. Op basis van gebruikersonderzoek, procesanalyse en data-analyse ontwikkelen we een heldere productvisie.

  Strategisch advies
 • UX design & prototyping

  Door medewerkers te betrekken komen we tot gebruiksvriendelijke software op maat. Onze UX designers vertalen je doelen naar een geweldig praktisch interactief concept. Een ontwerp met de gebruiker als uitgangspunt. Desgewenst ontwikkelen we een clickable prototype waarmee je je idee vroegtijdig kunt toetsen.

  Gebruikersgericht ontwerp
 • Technische realisatie

  Ambrero ontwikkelt maatwerk software ter ondersteuning van bedrijfskritische processen. De performance en stabiliteit van onze applicaties is een van de speerpunten die we voortdurende toetsen. We ontwikkelen software op basis van moderne technologie die uitvoerig is getest op betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid. Vooruitstrevende techniek waar je op kunt vertrouwen.

  Vooruitstrevende techniek
 • Onderhoud & beheer

  Ook na de ontwikkeling blijven we betrokken. We nemen de applicatie in beheer en monitoren de prestaties. Om de betrouwbaarheid te garanderen doen we actief onderhoud aan je software.

  Gegarandeerde prestaties

Agile ontwikkeling

Agile planning illustratie

Omdat we geloven in voortschrijdend inzicht, hanteren we een Agile ontwikkelproces. Na de eerste analyse volgt een iteratief proces van ontwerpen, ontwikkelen, onderzoek en optimalisatie. In 6 tot 8 weken leveren we een eerste versie van de maatwerksoftware op die voorziet in de basisbehoeften. Zo heb je op korte termijn profijt van de investering.

Ook na de oplevering van het MVP blijven we betrokken. Vaak zijn er tijdens de ontwikkeling nieuwe ideeën ontstaan, of kan de software met wat kleine tweaks nog efficiënter worden gemaakt. Via gebruikersonderzoek werken we naar maximaal rendement voor medewerkers en de organisatie.

Meer over onze Agile benaderingOok innoveren met maatwerk software?
Neem vandaag nog contact op met ons.

Direct antwoord op je vraag?

085 019 7283

Onze klanten beoordelen
ons met een 8,9 Bron: Feedback Company

Bereik ons nu!

Stel vrijblijvend je vraag

Behoefte om te sparren? Plan je gratis adviesgesprek met Bart, directeur & consultant.

Ambrero heeft ons als organisatie overduidelijk
een Beter leven bezorgd, need I say more?

Susanne Maassen, manager bij Stichting Beter Leven
keurmerk na de implementatie van hun klantenportaal

© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering