WHITEPAPER
Ambrero whitepaper

Hoe neem je de risico’s van legacy software weg?

Vraag dan nu vrijblijvend het gratis e-book aan.

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Inventarisatie workshop

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking

WHITEPAPER
Whitepapers & meer

Hoe kies je een softwarebedrijf dat je verder brengt

Computable Awards nominatie voor Ambrero en SBLk

Voor het 15e opeenvolgende jaar kunnen ondernemers een prijs winnen met vernieuwende ICT projecten. De verkiezing is een initiatief van Computable, een onafhankelijk ICT platform, en kent verschillende categorieën. De vele inzendingen zijn inmiddels beoordeeld door een vakjury. En de genomineerden zijn, na lang wachten in spanning, bekend. Ambrero is beloond met Computable Award nominatie voor ons project ‘Stichting Beter Leven keurmerk klantenportaal’.

Meer over het genomineerde project; SBLk klantenportaal

In 2019 ontwikkelden we samen met Stichting Beter Leven keurmerk (SBLk), een klantenportaal. SBLk zorgt ervoor dat vlees, zuivel en eieren met het Beter Leven keurmerk voldoen aan de criteria van de Dierenbescherming. Met de nieuwe software hebben zij de gehele voedselketen inzichtelijk, van veehouder tot eindproduct in de supermarkt. Waarbij alle deelnemers worden gecontroleerd of zij voldoen aan de regels van de Dierenbescherming. Hetgeen een belangrijke bijdrage levert aan het dierwelzijn!

Een uitdagend project door de enorme hoeveelheid data. Er werken ruim 800 klanten (deelnemers) in het portaal en het bevat zo’n 29.000 producten en 25.000 productsamenstellingen. Ter illustratie: één hamburger doorloopt al tien stappen in de voedselketen voor deze op je bord ligt.

Waarom een Computable Awards nominatie

Dit project past bij de categorie Digitale Innovatie van de Computable Awards omdat het doel is om een organisatie te ondersteunen met digitalisering. En de toegevoegde waarde van het klantenportaal voor onze klant, Stichting Beter Leven keurmerk, is groot. Zoals:

  • Data-inzicht; managementrapportages zorgen voor meer inzicht, minder fouten en dus een hogere kwaliteit van de output.
  • Gebruikersgemak; het klantenportaal werkt soepel en biedt transparantie aan alle gebruikersgroepen
  • Tijdswinst; de doorlooptijd van één aanvraag is van 2 weken naar één werkdag teruggebracht. Dit geeft een flinke besparing in tijd.

Ons enthousiasme voor dit project wordt gedeeld door de Computable Awards vakjury en beloond met een nominatie.

“Ik ben ontzettend trots op wat we als team voor SBLk hebben neergezet en het feit dat we zijn genomineerd is de kers op de taart. De hele productieketen inzichtelijk maken, van dier tot product in de supermarkt, is behoorlijk complex en naar mijn weten nog niet eerder gedaan. Daarnaast laat de bijdrage die dit levert aan de verbetering van het dierwelzijn zien dat deze innovatie echt maatschappelijke meerwaarde heeft.”

Help SBLk en Ambrero aan het winnen van deze Computable Award

Uit alle inzendingen zijn er in totaal tien innovatieve projecten genomineerd in deze categorie. En we zijn in goed gezelschap! Andere genomineerden zijn o.a. Antoni van Leeuwenhoek, Albert Heijn en Rijkswaterstaat. De vakjury van Computable Awards heeft zijn werk gedaan. Het is nu aan jou! Wie de 1e prijs wint wordt namelijk bepaald door een publieke stemronde. Dus als jij ook enthousiast wordt van deze digitale innovatie met maatschappelijke impact, stem dan nu op ‘Klantportaal SBLk’ in de categorie Digitale Innovatie!

Wil je meer werk van ons zien? Bekijk dan een greep uit onze projecten.

Elisa Kossen
Over de auteur

Marketing & Communicatie specialist

  • +31 (0)88 26 27 301

Mis niets meer!

Ontvang inside informatie over software innovatie in je mailbox. Meld je nu aan voor onze maandelijkse update.

Vond je dit interessant? Ontdek meer!

Lees meer over deze onderwerpen

Meer kennis opdoen over:

Software ontwikkeling Development

Software ontwikkeling voorop lopen in de markt

Wil je snel vooruit met je organisatie? Innoveren met software ontwikkeling is de manier om dit te realiseren. Maar eigen software laten maken brengt ook onzekerheid en lastige keuzes met zich mee. Hoe lang duurt het en wat krijg je uiteindelijk?

Meer info
Nu zijn we nieuwsgierig naar jou. Waar wil jij heen?
Neem contact op

Bel ons direct op
088 262 7376 100% van onze klanten beveelt ons aan bij andere organisaties
Feedback Company

© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering