Innovatiekracht Ontdek het geheim van snel vernieuwende organisaties

Webinars bij Ambrero

Snel inspelen op veranderingen in de markt, wetgeving en maatschappij als een continu proces. Hoe pakken organisaties dit aan? Zelf ervaar je dat er weerstand is tegen verandering in jouw bedrijf, tegengestelde belangen of een trage besluitvorming. Hoe zorg je voor een omslag naar innovatie van binnenuit het bedrijf? In ons webinar deelt Jurriaan Kamer, transformatiecoach en bestseller auteur, zijn unieke methode en inzichten met jou. Zodat ook jouw team innovatie gedreven gaat werken.

Jurriaan Kamer en Bart Matthaei
Auteur Jurriaan Kamer en oprichter van Ambrero, Bart Matthaei, zullen het webinar verzorgen.
Aanmelden webinar Innovatiekracht

Webinar “Innovatiekracht implementeren” wijst je de weg

Het continue vernieuwen is één van de succesfactoren voor je business. Je wilt dat er innovatiekracht ontstaat in je organisatie. Of dat deze, na een fase van groei, wordt geborgd. Maar vooralsnog loop je tegen obstakels aan die innovatie tegenhouden. Zoals lage veranderingsbereidheid, managen op afstand en gebrek aan daadkracht.

Herkenbaar? Meld je dan aan voor het gratis webinar ‘Innovatiekracht implementeren’ op donderdag 11 februari. Hierin deelt Jurriaan Kamer, co-auteur van de bestseller “Formule X: Hoe zorg je voor extreme versnelling binnen je organisatie?” een bewezen aanpak. Aan de hand van het VERSNEL-model heb je na het webinar handvatten om innovatiekracht te implementeren in jouw organisatie.

Eén van de belangrijkste inzichten voor mij uit Formule X is dat ik, als leider, moet veranderen. Vertrouwen geven in plaats van controle. En de denkkracht van iedereen aanboren i.pv. alleen het managementteam.

Marielle Lichtenberg,
directeur particuliere klanten Rabobank
11 februari
10.30 uur
Ambrero Webinar

In 60 minuten de handvatten om innovatiekracht te implementeren

Aanmelden voor gratis webinar “Innovatiekracht implementeren” op donderdag 11 februari 2021 om 10.30 uur.

Korte introductie van het VERSNEL-model

In het managementboek Formule X lees je hoe dit innovatiemodel wordt toegepast door een keukenleverancier en de Fomule-1. Om je voorafgaand aan het webinar alvast een stukje mee te nemen, delen we de samenvatting.

Het VERSNEL-model kent 7 stappen:

  • Versimpel • De kunst van het weglaten en vereenvoudigen
  • Eenduidige richting • Een helder en inspirerend doel dat werkt als kompas
  • Ritme in uitvoering • Organiseren in een kadans van interactiemomenten
  • Snel en zelf beslissen • Omkeerbare beslissingen en verdeelde autoriteit
  • Natuurkunde toepassen • De basisprincipes onder snelheid en versnelling
  • Energieke en bevlogen teams • Intrinsieke motivatie, autonomie en eigenaarschap
  • Leren en bijsturen • Van doen leer je meer dan van nadenken

Hoewel “Formule X: Hoe zorg je voor extreme versnelling binnen je organisatie?” het lezen meer dan waard is, hoef je dit niet te doen voor het webinar. Aan de hand van diverse cases adviseert Jurriaan Kamer hoe je obstakels in jouw bedrijf overkomt. Ga je mee op donderdag 11 februari?

Jurriaan Kamer

Over Jurriaan Kamer

Jurriaan is expert op het gebied van anders organiseren. Hij is geobsedeerd door moderne organisaties en hoe je een bestaande organisatie kunt veranderen.

In zijn werk als transformatiecoach helpt hij leiders om hun organisaties te bevrijden van de regels, gewoontes en mindsets die voor vertraging zorgen, zodat werk sneller, wendbaarder, menselijker en leuker wordt. Meer info over Jurriaan vind je hier.

De toegevoegde waarde van IT bij het implementeren van innovatie

Ambrero heeft een indrukwekkend track record opgebouwd in digitale innovatie. Wil je de mogelijkheden verkennen voor jouw organisatie? Neem dan nu de eerste stap en bel ons.

Bel ons direct op
085 019 7417 100% van onze klanten beveelt ons aan bij andere organisaties
Feedback Company

© 2005 - 2021     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering