WHITEPAPER
Ambrero whitepaper

Hoe neem je de risico’s van legacy software weg?

Vraag dan nu vrijblijvend het gratis e-book aan.

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Inventarisatie workshop

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking

WHITEPAPER
Whitepapers & meer

Hoe kies je een softwarebedrijf dat je verder brengt

Innovatiekracht; Ontdek het geheim van snel vernieuwende organisaties

Snel inspelen op veranderingen in de markt, wetgeving en maatschappij als een continu proces. Hoe pakken organisaties dit aan? Zelf ervaar je dat er weerstand is tegen verandering in jouw bedrijf, tegengestelde belangen of een trage besluitvorming. Hoe zorg je voor een omslag naar innovatie van binnenuit het bedrijf? In ons webinar deelt Jurriaan Kamer, transformatiecoach en bestseller auteur, zijn unieke methode en inzichten met jou. Zodat ook jouw team innovatie gedreven gaat werken.

Vraag gratis recording aan

 

Webinar “Innovatiekracht implementeren”
wijst je de weg

Het continue vernieuwen is één van de succesfactoren voor je business. Je wilt dat er innovatiekracht ontstaat in je organisatie. Of dat deze, na een fase van groei, wordt geborgd. Maar vooralsnog loop je tegen obstakels aan die innovatie tegenhouden. Zoals lage veranderingsbereidheid, managen op afstand en gebrek aan daadkracht.

Herkenbaar? Vraag dan nu gratis de recording aan van ons webinar ‘Innovatiekracht implementeren’ van donderdag 11 februari 2021. Hierin deelt Jurriaan Kamer, co-auteur van de bestseller “Formule X: Hoe zorg je voor extreme versnelling binnen je organisatie?” een bewezen aanpak. Aan de hand van het VERSNEL-model heb je na het webinar handvatten om innovatiekracht te implementeren in jouw organisatie.

 

Eén van de belangrijkste inzichten voor mij uit Formule X is dat ik, als leider, moet veranderen. Vertrouwen geven in plaats van controle. En de denkkracht van iedereen aanboren i.pv. alleen het managementteam.

Marielle Lichtenberg, directeur particuliere klanten Rabobank
Ambrero webinars

In 60 minuten de handvatten om innovatiekracht te implementeren

Inventarisatie workshop bij Ambrero

In het managementboek Formule X lees je hoe dit innovatiemodel wordt toegepast door een keukenleverancier en de Fomule-1. Om je voorafgaand aan het webinar alvast een stukje mee te nemen, delen we de samenvatting.

Het VERSNEL-model kent 7 stappen:

  • Versimpel • De kunst van het weglaten en vereenvoudigen
  • Eenduidige richting • Een helder en inspirerend doel dat werkt als kompas
  • Ritme in uitvoering • Organiseren in een kadans van interactiemomenten
  • Snel en zelf beslissen • Omkeerbare beslissingen en verdeelde autoriteit
  • Natuurkunde toepassen • De basisprincipes onder snelheid en versnelling
  • Energieke en bevlogen teams • Intrinsieke motivatie, autonomie en eigenaarschap
  • Leren en bijsturen • Van doen leer je meer dan van nadenken

Hoewel ‘Formule X: Hoe zorg je voor extreme versnelling binnen je organisatie?’ het lezen meer dan waard is, hoef je dit niet te doen voor het bekijken van de webinar. Aan de hand van diverse cases adviseert Jurriaan Kamer hoe je obstakels in jouw bedrijf overkomt. Ga je mee?

Over de spreker

Jurriaan is expert op het gebied van anders organiseren. Hij is geobsedeerd door moderne organisaties en hoe je een bestaande organisatie kunt veranderen. In zijn werk als transformatiecoach helpt hij leiders om hun organisaties te bevrijden van de regels, gewoontes en mindsets die voor vertraging zorgen, zodat werk sneller, wendbaarder, menselijker en leuker wordt.

Nog meer kennis opdoen? Bekijk onze blogartikelen

In ons blog hebben we meer interessante artikelen over software innovatie, development, digitale transformaties en Ambrero. Een greep uit onze blogartikelen:

Naar alle kennis artikelen

Vond je dit interessant? Ontdek meer!

Naar alle kennis artikelen
Innovatiestrategie Innovatiestrategie

Service design samen op weg naar optimale dienstverlening

Succesvolle producten en diensten sluiten naadloos aan op de leefwereld van klanten. In de praktijk zien we toch vaak een kloof tussen het perspectief van de organisatie en zijn klant. Onze visie: betrek je klant in het ontwerp van jouw dienstverlening. Want een blije klant is een blijvende klant.

Meer info
© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering