WHITEPAPER
Ambrero whitepaper

Hoe neem je de risico’s van legacy software weg?

Vraag dan nu vrijblijvend het gratis e-book aan.

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Inventarisatie workshop

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking

WHITEPAPER
Whitepapers & meer

Hoe kies je een softwarebedrijf dat je verder brengt

Profiteren van standaardmodules bij maatsoftware

Bij de ontwikkeling van maatsoftware denkt men vaak onterecht dat een applicatie vanaf niets wordt opgebouwd. Het tegendeel is waar. Vaak is een maat software oplossing een mix van open-source software, standaard-elementen, en custom code.

Frameworks als basis van de maatsoftware

Ambrero start de realisatie van software vrijwel altijd met de keuze van een framework. Dit raamwerk wordt de basis van de maat software: het neemt al veel werk uit handen en biedt functionaliteit voor database-transacties binnen de software, evenals sessies, weergave van informatie enzovoort. Voorbeelden van frameworks zijn Hibernate, Play!, Zend en CakePHP. De keuze van het raamwerk binnen maatsoftware is sterk afhankelijk van de vereisten van het project.

Geld besparen bij de ontwikkeling van maatsoftware

Open-source frameworks binnen maat software hebben als voordeel dat ze gratis te gebruiken zijn. Veelal bestaat er rondom dergelijke software een community van programmeurs die elkaar helpen met de uitdagende aspecten van het raamwerk. Bovendien doen ze bijdragen aan de codebase: stukken functionaliteit worden vrijgegeven voor het gebruik door anderen. Ambrero selecteert de beste modules en plugins en integreert deze binnen het software project. Zo besparen wij u tijd en geld. Vice versa doen wij bijdragen aan de community, uiteraard zonder dat dit een gevaar vormt voor de veiligheid van uw applicatie.

Ervaring met maatwerk softwareontwikkeling bespaart tijd

De standaardmodules van onze software worden met zorg gekozen: ze moeten qua architectuur wel aansluiten bij de in het technisch ontwerp vormgegeven architectuur van de maatwerk software. Nieuwe functionaliteit ontwikkelen we uiteraard zelf: niet voor niets zijn we een zeer ervaren ontwikkelpartij. Vanwege onze ruime ervaring, beschikken we over een flink archief aan code-fragmenten. Die kunnen we hergebruiken in nieuwe software. Zo kunnen onze programmeurs zich focussen op de specifieke functionaliteit van je product.

Ambrero ontwikkelde maatwerk software voor o.a. Ziggo, Sensys GATSO en Brandweer Amsterdam-Amstelland. Wil je meer weten over de mogelijkheden van standaardmodules bij maatwerk software? Neem dan contact met ons op.

Jelle van den Berg
Over de auteur

Directie / UX designer

  • +31 (0)88 26 27 301

Mis niets meer!

Ontvang inside informatie over software innovatie in je mailbox. Meld je nu aan voor onze maandelijkse update.

Vond je dit interessant? Ontdek meer!

Lees meer over deze onderwerpen

Meer kennis opdoen over:

Software ontwikkeling Development

Software ontwikkeling voorop lopen in de markt

Wil je snel vooruit met je organisatie? Innoveren met software ontwikkeling is de manier om dit te realiseren. Maar eigen software laten maken brengt ook onzekerheid en lastige keuzes met zich mee. Hoe lang duurt het en wat krijg je uiteindelijk?

Meer info
Nu zijn we nieuwsgierig naar jou. Waar wil jij heen?
Neem contact op

Bel ons direct op
088 262 7376 100% van onze klanten beveelt ons aan bij andere organisaties
Feedback Company

© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering