WHITEPAPER
Ambrero whitepaper

Hoe neem je de risico’s van legacy software weg?

Vraag dan nu vrijblijvend het gratis e-book aan.

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Inventarisatie workshop

GRATIS LEAFLET
Ambrero leaflet

Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking

WHITEPAPER
Whitepapers & meer

Hoe kies je een softwarebedrijf dat je verder brengt

Kies een Scrum-partner met oog voor de mens

Als Agile software-ontwikkelaars willen we het leven van mensen makkelijker maken. Veel makkelijker. Of het nu artsen, managers of receptionisten zijn: onze Agile ontwikkelde software moet mensen meer ruimte geven om hun vak uit te kunnen oefenen. Daarom staan bij onze scrumsessies de gebruikersgroepen centraal. Zo leveren onze Scrums super gebruiksvriendelijke software op. Agile ontwikkelde software die volledig aansluit op bedrijfsprocessen. Met minder handelingen en meer overzicht. Dit zijn de 5 redenen waarom klanten graag met ons Scrummen:

1. De software wordt super intuïtief

Bij Ambrero werken Agile ontwerpers en developers die sterk denken vanuit de mens. Niet vanuit de techniek. We geloven namelijk sterk dat software het leven eenvoudiger moet maken. Daarom kruipen we in de huid van de gebruikers. Met onze Scrumaanpak krijgen we dat snel voor elkaar. Alle informatiestromen van jouw agile ontwikkelde software presenteren we via schermen die voor de gebruikers intuïtief en overzichtelijk zijn.

2. Scrum partner met garantie

Ook als je geen ervaring hebt met Scrum of Agile software ontwikkeling is Ambrero jouw logische Scrum partner. We kunnen je namelijk supersnel begeleiden van idee naar ready-to-use software. Je gaat dan al scrummend een intensieve samenwerking met ons aan waarbij we alle must-haves van uw software gegarandeerd binnen budget opleveren.

3. Agile ontwikkelen zit in ons DNA

Vanaf onze allereerste opdracht in 2005 stellen we de mens centraal. Daarom kunnen we niet anders dan agile software ontwikkelen. Scrummen is voor ons dus niet alleen een methode, het is ook een overtuiging. Software wordt volgens ons in nauw overleg ontwikkeld. En dat merk je vanaf het eerste moment: we denken kritisch met je mee om jouw software zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

4. Je profiteert van onze jarenlange Scrumervaring

Onze ervaring met Scrum en Agile softwareontwikkeling delen we graag. We ontwikkelen vrijwel dagelijks agile software voor zorgverleners en dienstverleners zoals Ziggo, GP Groot of KPN. We zijn gewend om ingewikkelde informatiestromen zo veilig en simpel mogelijk te ontsluiten. En Scrum is de beste methode om dat te bereiken.

Ambrero Blog - Scrum partner - een selectie van onze Scrum partners

5. Agile software ontwikkeling volgens de laatste standaarden

Jouw softwarewensen bepalen de scrumaanpak, de technieken en de specialisten die we inzetten. Maar we werken altijd volgens de laatste standaarden. Als gecertificeerde technici analyseren en testen we namelijk voortdurend de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Dat vinden we leuk. Het houdt ons agile. En dat maakt Scrummen met Ambrero tot een prettige ervaring.

Jelle van den Berg
Over de auteur

Directie / UX designer

  • +31 (0)88 26 27 301

Mis niets meer!

Ontvang inside informatie over software innovatie in je mailbox. Meld je nu aan voor onze maandelijkse update.

Vond je dit interessant? Ontdek meer!

Lees meer over deze onderwerpen

Meer kennis opdoen over:

Software ontwikkeling Development

Software ontwikkeling voorop lopen in de markt

Wil je snel vooruit met je organisatie? Innoveren met software ontwikkeling is de manier om dit te realiseren. Maar eigen software laten maken brengt ook onzekerheid en lastige keuzes met zich mee. Hoe lang duurt het en wat krijg je uiteindelijk?

Meer info
Nu zijn we nieuwsgierig naar jou. Waar wil jij heen?
Neem contact op

Bel ons direct op
088 262 7376 100% van onze klanten beveelt ons aan bij andere organisaties
Feedback Company

© 2005 - 2023     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering