Maatwerk applicatie ontwikkeling

Creëer nieuwe mogelijkheden met maatwerk applicatie ontwikkeling

Soms reiken standaardoplossingen niet ver genoeg. Omdat ze net niet aansluiten bij operationele processen. Of omdat ze simpelweg nieuwe ontwikkelingen in de weg staan. Met een maatwerk applicatie neem je de regie in eigen hand.

Je wil een applicatie laten ontwikkelen, maar kent ook de verhalen over falende overheidsprojecten. Dus zoek je een applicatie ontwikkelaar die complexe processen doorziet. Ambrero is je ultieme sparringpartner: met knowhow over bedrijfsvoering, innovatie en techniek denken we vooruit.

Een onderzoeker is het liefst bezig met onderzoeken, niet met financiën, projectvoorwaarden en regelgeving. Ambrero heeft complexe materie eenvoudig gemaakt met een maatwerk applicatie. Linde van Ittersum, projectmanager en onderzoeker bij VUmc

Kies hieronder het vraagstuk dat jouw maatwerk applicatie het beste omschrijft

Een applicatie ontwikkelen vanuit de juiste strategie

Elk project vraagt om een eigen aanpak. De doelen, omstandigheden en gebruikers zijn de sleutelfactoren die het succes van je project bepalen. Daarom brengen we in vroegtijdig stadium de doelen in kaart. We maken een analyse van:

  • De kansen en de risico’s
  • Het potentiële rendement
  • De strategie die daarbij past

Door risicovolle functionaliteit naar voren te halen zorgen we er voor dat de impact daarvan minimaal blijft. We leveren in 6 tot 8 weken de eerste werkende versie op en betrekken de eindgebruikers bij het proces. Zo weet je zeker dat de software applicatie daadwerkelijk doet wat je beoogt.

Het effect van slimme applicatie ontwikkeling

Onze ambitie is om onze klanten het verschil te laten maken. En dat maken we waar, gezien het rendement dat onze maatwerk applicaties opleveren.

Applicatie ontwikkeling bij Ambrero:
focus op innovatie en usability

Ambrero heeft 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van maatwerk applicaties voor grote en kleine organisaties. Bedrijven als Ziggo, Sensys Gatso, Brandweer Amsterdam-Amstelland en VUmc kozenvoor onze expertise. We hebben hun business en processen in korte tijd vertaald naar een gebruiksvriendelijke en innovatieve applicatie.

De software applicaties die we in de afgelopen jaren hebben gebouwd zijn zeer divers in vorm en functie, maar drie dingen hebben ze gemeen:

  • Kwalitatief hoogstaande techniek
  • Enthousiaste gebruikers
  • Klanten die hierdoor het verschil maken

Naast applicatie ontwikkeling biedt Ambrero hosting en support aan. Het onderhoud van je software wordt gedaan door de applicatie ontwikkelaars die het product hebben gebouwd.

Applicatie ontwikkeling bij Ambrero

  • Nieuwsgierige blik
  • Analytische skills
  • Focus op gebruiksvriendelijkheid
  • In-house ontwikkeling door gecertificeerde developers

Geïnteresseerd in maatwerk applicatie ontwikkeling?
Of wil je meer over ons weten?

Bel nu met Bart Matthaei, mede-oprichter van Ambrero. Komt het nu niet uit? Laat dan gewoon je bericht achter.

Bart Matthaei Directie & sales

Bart Matthaei Directie & sales

Bart Matthaei

.. of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.