do 11 feb 2021
van 10:30 - 11:30
Innovatiekracht Ontdek het geheim van snel vernieuwende organisaties
Meer info

Kennis

Artikelen over software innovatie, development, user interface design en Ambrero.

Veilige software ontwikkelen; hoe gaat Ambrero hiermee om?
25jun2018

Veilige software ontwikkelen; hoe gaat Ambrero hiermee om?

De IT-sector is continu in beweging, waarbij goede softwarebeveiliging kennis voor ontwikkelaars cruciaal is een vereiste in ons werk. Bij Ambrero ontwikkelen we dan ook toekomstgerichte en veilige software die voldoen aan de laatste standaarden. Het beschermen van persoonsgegevens en data is een vast onderdeel tijdens onze softwarecyclus. Dit is van essentieel belang, zeker omdat […]

Lees artikel

SaaS

SaaS, deze term heb je in het kader van softwareontwikkeling vast wel eens gehoord. Maar wat is het eigenlijk, wat zijn de voordelen en waar let je op bij het ontwikkelen ervan? Hier vind je antwoord op deze vragen!

Bekijk term

Minimum Lovable Product

Bij SaaS kom je vaak de term Minimum Lovable Product tegen, ofwel MLP. Maar wat is dat eigenlijk en hoe draagt een MLP bij aan een succesvolle lancering van je product? De antwoorden vind je hier!

Bekijk term

Selenium

In het kader van testautomatisering kom je vaak de term ‘Selenium’ tegen. Maar wat is dat nou eigenlijk, en wat kun je ermee? In dit artikel geven we je een kijkje in de wereld van Selenium-testing.

Bekijk term
Agile HR; meer ruimte voor ontwikkeling, zonder rompslomp
09jun2018

Agile HR; meer ruimte voor ontwikkeling, zonder rompslomp

Met de groei van ons bedrijf ontstond er ook de wens om Human Resources te professionaliseren en updaten. De aanleiding? Het ontbreken van constante aandacht voor dit vakgebied hier. Nog een belangrijk punt; van de beoordelingssystematiek werd niemand hier meer vrolijk. Dus nadat er was geroepen “dit is de laatste keer dat we deze formulieren […]

Lees artikel

Minimum Viable Product

In het kader van softwareontwikkeling kom je regelmatig de term Minimal Viable Product tegen, ofwel een MVP. Maar wat wordt hiermee bedoeld en wat zijn redenen om voor een MVP te kiezen? De antwoorden vind je hier!

Bekijk term

Universal Windows Platform

Naast het traditionele Microsoft Windows Win32 bureaublad applicatieplatform kent Windows 10 het Universeel Windows Platform (UWP). Hier lees je wat een UWP-applicatie is en wat de voor- en nadelen zijn.

Bekijk term

Product backlog

Product backlog is een belangrijk onderdeel van Agile, een methodiek die door veel softwarebedrijven wordt gebruikt voor projecten. Hier vind je antwoord op de vragen; wat is een Product backlog, wat is de inhoud ervan en hoe past het binnen Agile?

Bekijk term
01mei2018

Xamarin, met C# apps ontwikkelen voor Android, iOS en Windows

Xamarin is een omgeving voor het ontwikkelen van cross-platform apps. Wat kun je ermee? Wat zijn de voor- en nadelen? Na onze ervaring ermee, laten we je graag kennismaken met deze tool. Toen we eind vorig jaar van start gingen met het ‘Digitale ondersteuning risicobeheersing’ project met de Brandweer Amsterdam-Amstelland onderzochten we eerst welke techniek […]

Lees artikel

Daily Standup

Daily Standup is een belangrijk onderdeel van Scrum, een methodiek die door veel softwarebedrijven wordt gebruikt voor projecten. Hier vind je antwoord op de vragen; wat is een Daily Standup, wat is de inhoud ervan en hoe ziet de samenwerking in een Daily Standup eruit?

Bekijk term
© 2005 - 2021     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering