Hoera, we zijn genomineerd

Kennis

Rubrieken

Flowchart

Bij het ontwerpen van software worden vaak flowcharts gebruikt om de beoogde werking van de applicatie duidelijk te maken. Er wordt ons nog wel eens gevraagd waar je flowcharts voor kunt gebruiken. In dit artikel geven we je een eerste introductie.

Bekijk term
Rubrieken ,

User Interface

User Interface is een veelgebruikte term in softwareontwikkeling maar houdt het eigenlijk in? Hoe zet je UI in en welke alternatieve vormen zijn er? De antwoorden vind je hier!

Bekijk term
Rubrieken

Front-end developer

Front-end developer is een belangrijke rol in softwareontwikkeling. Wat houdt deze rol in en wat is de verreiste kennis? Lees de antwoorden op je vragen in onze kennisbank!

Bekijk term
IoT; een schaalbare architectuur maken voor een groot sensornetwerk
17jul2018

IoT; een schaalbare architectuur maken voor een groot sensornetwerk

De afgelopen vijf maanden heb ik bij Ambrero mijn afstudeeropdracht mogen uitvoeren. Het doel was ‘’Het ontwerpen en implementeren van een proof of concept voor een schaalbare architectuur voor een groot sensornetwerk’’. De opdracht besloeg de onderwerpen: Internet of Things (IoT) en Big data. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik veel geleerd en met deze blog […]

Lees artikel
Rubrieken

User Experience design

User experience design, geen interface kan zonder! Maar wat is UX eigenlijk en wat doet het voor een applicatie? Het antwoord op deze vragen vind je hier!

Bekijk term
Rubrieken

Bootstrap

Bootstrap is een waardevol hulpmiddel voor een front-end developer. Maar wat is het eigenlijk en wat zijn de voordelen van Bootstrap? Lees er meer over op deze pagina!

Bekijk term
Rubrieken

Stylesheet

Heb je wel eens problemen met het bekijken van websites op je mobiel? Dik kans dat dat door een onvolledige stylesheet komt. Een stylesheet term uit de front-end ontwikkeling. In dit artikel geven we een kleine introductie en vind je antwoord op de vraag wat het is en waar stylesheets voor worden gebruikt.

Bekijk term
Veilige software ontwikkelen; hoe gaat Ambrero hiermee om?
25jun2018

Veilige software ontwikkelen; hoe gaat Ambrero hiermee om?

De IT-sector is continu in beweging, waarbij goede softwarebeveiliging kennis voor ontwikkelaars cruciaal is een vereiste in ons werk. Bij Ambrero ontwikkelen we dan ook toekomstgerichte en veilige software die voldoen aan de laatste standaarden. Het beschermen van persoonsgegevens en data is een vast onderdeel tijdens onze softwarecyclus. Dit is van essentieel belang, zeker omdat […]

Lees artikel

SaaS

SaaS, deze term heb je in het kader van softwareontwikkeling vast wel eens gehoord. Maar wat is het eigenlijk, wat zijn de voordelen en waar let je op bij het ontwikkelen ervan? Hier vind je antwoord op deze vragen!

Bekijk term
Rubrieken

Minimum Lovable Product

Bij SaaS kom je vaak de term Minimum Lovable Product tegen, ofwel MLP. Maar wat is dat eigenlijk en hoe draagt een MLP bij aan een succesvolle lancering van je product? De antwoorden vind je hier!

Bekijk term