do 11 feb 2021
van 10:30 - 11:30
Innovatiekracht Ontdek het geheim van snel vernieuwende organisaties
Meer info

Kennis

Artikelen over software innovatie, development, user interface design en Ambrero.

Vergroot je succes met gebruikersonderzoek
22aug2018

Vergroot je succes met gebruikersonderzoek

Om onze applicaties zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken is de input van medewerkers natuurlijk essentieel. Zij moeten immers met de nieuwe software aan de slag. De software moet hen ondersteunen in hun werk, ongeacht hun rol. Deze input verzamelen kan via een gebruikersonderzoek. Hoe eerder je deze verzamelt, hoe minder kans op onverwachte – en […]

Lees artikel

Wireframe

Wireframes, een term die je regelmatig hoort in relatie tot UX. Hier lees je wat het is, hoe een wireframe eruit ziet en welke tools er bestaan om ze te ontwerpen.

Bekijk term

User Story

User Story is een veel gebruikte term in softwareontwikkeling maar wat is het eigenlijk? Hier vind je een voorbeeld uit de praktijk en informatie over het gebruik van een User Story binnen Scrum.

Bekijk term

Flowchart

Bij het ontwerpen van software worden vaak flowcharts gebruikt om de beoogde werking van de applicatie duidelijk te maken. Er wordt ons nog wel eens gevraagd waar je flowcharts voor kunt gebruiken. In dit artikel geven we je een eerste introductie.

Bekijk term

User Interface

User Interface is een veelgebruikte term in softwareontwikkeling maar houdt het eigenlijk in? Hoe zet je UI in en welke alternatieve vormen zijn er? De antwoorden vind je hier!

Bekijk term

Front-end developer

Front-end developer is een belangrijke rol in softwareontwikkeling. Wat houdt deze rol in en wat is de verreiste kennis? Lees de antwoorden op je vragen in onze kennisbank!

Bekijk term
IoT; een schaalbare architectuur maken voor een groot sensornetwerk
17jul2018

IoT; een schaalbare architectuur maken voor een groot sensornetwerk

De afgelopen vijf maanden heb ik bij Ambrero mijn afstudeeropdracht mogen uitvoeren. Het doel was ‘’Het ontwerpen en implementeren van een proof of concept voor een schaalbare architectuur voor een groot sensornetwerk’’. De opdracht besloeg de onderwerpen: Internet of Things (IoT) en Big data. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik veel geleerd en met deze blog […]

Lees artikel

User Experience design

User experience design, geen interface kan zonder! Maar wat is UX eigenlijk en wat doet het voor een applicatie? Het antwoord op deze vragen vind je hier!

Bekijk term

Bootstrap

Bootstrap is een waardevol hulpmiddel voor een front-end developer. Maar wat is het eigenlijk en wat zijn de voordelen van Bootstrap? Lees er meer over op deze pagina!

Bekijk term

Stylesheet

Heb je wel eens problemen met het bekijken van websites op je mobiel? Dik kans dat dat door een onvolledige stylesheet komt. Een stylesheet term uit de front-end ontwikkeling. In dit artikel geven we een kleine introductie en vind je antwoord op de vraag wat het is en waar stylesheets voor worden gebruikt.

Bekijk term
© 2005 - 2021     Ambrero Software BV • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
Klantwaardering