User Interface

User Interface zijn elementen in een webpagina of (web-)applicatie die gebruikersinvoer en tonen van data mogelijk maken.

Flowchart

Een flowchart is een stroomdiagram voor een applicatie om processen in de software te visualiseren.

User Experience

User experience design is de manier om behoeften van gebruikers om te zetten naar een werkbaar schermontwerp.

Wireframe

Een wireframe is letterlijk een draadmodel voor een (web)applicatie of website, bedoeld om de beoogde werking van de applicatie duidelijk te maken.

Wireframe

Wireframes, een term die je regelmatig hoort in relatie tot UX. Hier lees je wat het is, hoe een wireframe eruit ziet en welke tools er bestaan om ze te ontwerpen.

Bekijk termpje

Flowchart

Bij het ontwerpen van software worden vaak flowcharts gebruikt om de beoogde werking van de applicatie duidelijk te maken. Er wordt ons nog wel eens gevraagd waar je flowcharts voor kunt gebruiken. In dit artikel geven we je een eerste introductie.

Bekijk termpje

User Interface

User Interface is een veelgebruikte term in softwareontwikkeling maar houdt het eigenlijk in? Hoe zet je UI in en welke alternatieve vormen zijn er? De antwoorden vind je hier!

Bekijk termpje

User Experience design

User experience design, geen interface kan zonder! Maar wat is UX eigenlijk en wat doet het voor een applicatie? Het antwoord op deze vragen vind je hier!

Bekijk termpje